Home

Nederman Magyarország Kft.
1043 Budapest, Csányi László u. 34.
Tel: +36-1-272-0277
Fax: +36-1-272-0278
E-mail: info.hungary@nederman.se

Üdvözöljük a megújult Elszivástechnika oldalain!

Honlapunk elsősorban a Nederman Magyarország Kft. helyi információit tartalmazza. A Nederman hivatalos honlapja teljeskörű termékinformációkkal az alábbi linkeken érhető el:
www.nederman.com


GALÉRIA

Videók
Nederman videók a nederman.com-ról.
Bővebben >>

Videók
Nederman videók a Youtube oldalon.
Bővebben >>

Bemutatkozás
Nederman bemutatkozó prezentációja.
Bővebben >>

2010 Nederman katalógus
A 2010-es, magyar nyelvű Nederman katalógus.
Bővebben >>

Hírlevél 4. szám - 2009. február
Ebben a tematikus számban minden a Bench-Top, azaz asztali elszívásról szól. A Nederman kifinomult, kis méretű, praktikus, moduláris asztali elszívórendszerei számos szakma művelőinek az egészségét óvhatják:
- Elektronikai üzemek, műszerészek,
- Restaurátorok, fogtechnikusok,
- Ékszerészek, ötvösök,
- Arany-és ezüstművesek, vésnökök,
- Műköröm stúdiók.
Bővebben >>

Hírlevél 3. szám - 2008. ősz
Bemutatja a Nederman új elszívóasztala, amely mind csiszolási, mind hegesztési feladatok számára képes tiszta munkakörnyezetet biztosítani.
A kiadványban számos kérdésre választ találunk a hegesztési füst pisztolyról történő közvetlen elszívásával kapcsolatban, a Nederman olajköd és emulzió-köd elszívó rendszereinek műszaki előnyeiről, valamint a bemutatjuk a szűrők királyát, a FilterMax rendszert.
Bővebben >>

Hírlevél 2. szám - 2008. tavasz
A hegesztési füst egészségre gyakorolt káros hatásáról szóló nagyobb terjedelmű, tudományos igényű írásunk mellett ez a szám bemutatja a Nederman magas vákuumú elszívó berendezéseit és az önfelcsévélő tömlődob/kábeldob termékcsaládot is. Elbüszkélkedünk vele, hogy az Airbus A380 óriás utasszállító gyártása során is alkalmazzák a Nederman helyi elszívási rendszereit.
Bővebben >>

Hírlevél 1. szám - 2007 tél
Hírlevelünk első száma, amely 2007. év végén jelent meg, bemutatta a kompakt FilterMax C25 berendezést, a nederman elszívókarokat, és a Nederman által támogatott, elszívórendszerrel integrált vágóasztalt plazmavágó berendezésekhez. Említést tettünk ATEX-konform, Ex-minősítésű elszívórendszereinkről is, amelyek köre azóta jelentősen bővült.
Bővebben >>

 

 

 


NEDERMAN HÍREK

> 2012-es katalógus

Megjelent 2012-es katalógusunk, melyet az alábbi linken tekínthet meg
.

> Dantherm Filtration

A korábban a dán Dantherm A/S-hez tartozó Dantherm Filtration akvizícióját követően megtörtént a két cég szervezeteinek egyesítése és fokozatosan sor kerül a korábban elkülönülő piaci területek egységes kiszolgálásának megszervezésére.
Ezzel a cégfelvásárlással a Nederman minden szempontból a világ vezető ipari elszívás- és légszűréstechnikai cégévé vált. A témával kapcsolatos angol nyelvű sajtóköz-lemények elérhetők a Nederman hivatalos honlapján
, ezen a linken.

> Nederman videók

A Nederman videó-galériájában jelenleg 44 rövid film tekinthető meg, és a YouTube-on is számos videó látható, amelyek a cég történetét, és különféle technológiai megoldásait mutatják be.

© 2012 Nederman Magyarország Kft.